my rock n' roll fairytale.

Glossybox, september.

Kategori: Vardagligt

Månadens, och min första, Glossybox är inspirerad av hösten och luktar verkligen höst och tiden mot jul när man öppnar den. Den här månadens produkter är för att ta hand om kroppen när det går mot kallare tider.
 
 
Såhär beskrier Glossybox produkterna:
Cowshed Cow Pat Mouisturizing Hand Creme
Mjukgörande handkräm med grapefruktolja och koriander. Brittiska Cowshed gör produkter med oseriösa namn men med högst seriösa, ekologiska ingredienser.
Figs & Rouge 100% Natural organic balm (full size)
Multifunktionell produkt som passar både läppar, händer och torr hud. 100% naturliga ingredienser som vårdar och mjukgör.
Anatomicals Don't Just Clean It Woman, Scrub it
Grovkornig body scrub med en lyxig doft av melon, som ändå löddrar likt en shower gel. Korn från malda valnötsskal skrubbar huden len.
Balance Me Pure Skin Face Wash
En antioxidant, mild men effektiv ansiktsrengöring från lyxiga, naturliga och engelska märket Balance Me. Innehåller essentiella oljor från grapefrukt och petitgrain.
Depend Nagellack (fullsize)
Depend bjuder på en härlig färgskala i alla möjliga nyanser. En av höstens kanske roligaste effekter är att göra färgade varianter av den klassiska franska manikyren.
 
Jag är mer eller mindre nyfiken på allt utom Depends nagellack. Jag bär inte nagellack i annat än mörka färger, så jag var snabb på att ge det till mamma. Anatomicals bodyscrub och handkrämen från Cowshed ligger nog högst upp på intresselistan
Jag märkte nu att jag glömde ta med Figs & Rouge organic balm på bilden, men jag ska recensera allt senare, även nagellacket, så jag visar det då.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej, 1 år senare.

Kategori: Vardagligt

Det här med bloggning.. Det är ju något så jävulskt värdelöst, men det är ju lite kul också. Det vettefasen hur många gånger jag återgått till att blogga, men det var ju ett tag sedan nu så jag tänkte att jag kan köra igång igen. Jag kan med ganska stor säkerhet gissa på att innehållet kommer att vara smink, kläder, hår och musik på ett ungefär. Lägg till lite sjukt prat, sjuk (ja, sjuk. Som Fritzl-och annat hemskt-sjuk) humor och sleazarpojkar så har du väl mig. 
Jag är för lat för att fixa en blogg, så jag startar upp den här igen. Alla gamla inlägg från 2010 får vara kvar, det ligger ju så många minnen i dem. Jag tänkte på att det kan vara dags att byta kategorinamn också. ''Mitt liv-fullt upp varje dag'' känns ganska ironiskt och jag kunde inte låta bli att skratta när jag läste det. Det är inte så jäkla fullt upp längre, det är mest segt och skönt. 
 
Från det ena till det andra, vi får väl se hur det här går. Jag är inte så bra på att hålla saker uppe, haha. Skitsamma. Dags att trixa till något inlägg och med tiden uppdatera headern.
 
Här är jag och min lillgris Sixx som inte riktigt ville vara med på kort idag, efter tio kilo tårta hos mormor och morfar.