my rock n' roll fairytale.

Tävling!

Kategori: Jag tävlar

Jag är med och tävlar om en goodiebag HÄR :)

Housewife.

Kategori: Vardagligt

Längesedan jag bloggade nu. Det har hänt så mycket annat kul, så jag har faktiskt skitit i bloggandet om jag ska vara helt ärlig. Viktor hade sin 18-årsfest i helgen, det var sjukt kul. Bråken folk pratar om märkte jag inte av ett dugg, kanske var det för att det var det sista jag fokuserade på.
Jag har varit ensam hemma hela gårdagen och natten. Mamma och pappa är i Läppe (eller vart det nu var) och gör något till jobbet, jag har inte så speciellt bra koll på det där. Mamma är bara med som sällskap. De kommer hem sent ikväll någon gång.
Idag ska iallafall jag laga mat, städa rummet, baka och tvätta lite kläder. Det är fan inte ofta det händer! Kanske är det dags att börja lära sig att överhuvudtaget starta en tvättmaskin om jag flyttar hemifrån nästa år?

-

Kategori: Vardagligt

Killar säger att tjejer tar lång tid på sig när de ska sminka sig. Jaha, och hur lång tid tar det inte för killar att skruva på en mopedjävel då?

En sjuttiotalare!

Kategori: Film & Musik



En nästan för härlig låt som jag helt glömt bort.

Riktigt rolig kväll!

Kategori: Vardagligt

Jag måste ha världens bästa praoplats! De är hur roliga och trevliga som helst där, och det jag gör om dagarna är att baka och fika. Gårdagens arbetstider var 09-12, och idag var jag där till 13. Ganska perfekta tider tycker jag, det blir aldrig för mycket. Idag fick jag med mig tre påsar bullar och några macarons hem också.

När jag kom hem idag gick jag till kiosken och träffade Sabrie, Patrik, Linnéa, Kenny, Arvid, och Simon. Efter det åkte jag och de tre förstnämnda till Ström med epan och var där en stund tills vi åkte tillbaka till Stocka igen. Jag har haft en sjukt rolig kväll! Jag har förresten kört epa idag. Det gick både bra och dåligt, haha!

Här har ni en video!
   

Nu ska jag sova, godnatt!

Dagens namn: Elise & Lisa.

Kategori: Vardagligt

Mormor skickade precis ett långt grattis-sms och påminde mig om att jag har namnsdag. ''Ja just ja, det är sånt idag ja. Tack så mycket, ha det bra. Kram!'' svarade jag tillbaka.

Ja, grattis till mig då antar jag:)

Idag ska jag till Hudik eftersom jag har prao på Dackås. Det blii nog riktigt kul skulle jag tro, jag tyckte mig höra att mammas kusin Emelie jobbar där, och ska jag vara med henne får jag någon att prata med iallafall. Hon pratar och pratar och pratar, och det är skitkul!

Viktor ska tatuera sig idag, spännande!
Det är bäst att jag skyndar mig nu, bussen kommer snart.

Söt som en docka.

Kategori: Vardagligt

Idag har jag hunnit äta kebab, plockat ihop lite här omkring, tvättat håret och kladdat på lite läppglans och mascara. Elvis sa att jag var söt som en docka, han är för gullig ibland den där ungen! Jag är förresten halvt döv, jag hör inte ett skit. Locket för det vänstra örat är fortfarande kvar. Det är lite roligt när man måste försöka gissa sig till vad folk säger om man t.ex. möter någon på Ica. Man kan ju inte stå och säga ''va?'' efter varje ord.
Idag ska Filicia komma hit en sväng, sen får vi se vad vi hittar på. Antagligen tar vi en sväng runt Stocka med fyrhjulingen och stannar på kiosken för en kopp kaffe, och åker sen till Filicia. Vi kanske träffar på lite annat roligt folk ute på Stocka också, vi får väl se. Roligt blir det iallafall, det blir allt med Filicia!
Nu ska jag försöka mig på att väcka Viktor så att han kan dammsuga. Jag måste torka golven, och då måste han dammsuga innan.
Hej!

För erar eget bästa.

Kategori: Vardagligt

Nu ska jag äta paketvis med halstabletter (okej, där överdrev jag, men ni förstår väl ändå hoppas jag för erat eget bästa;) ), läsa det nya numret av Solo och efter det sova. Godnatt!

Fullt upp!

Kategori: Vardagligt

Godkväll!
Jag var i skolan idag, det var kul. Efter att ha legat hemma i soffan några dagar uppskattar jag otroligt nog att gå till skolan. Vi kollade på en gris inre organ också. Ni vet, hjärtat, lungorna, tarmar, levern, allt. En ko's ben också. Det var jävligt äckligt, men ändå intressant.
Efter skolan gick jag till Filicia som sen följde med mig till kiosken på en kaffe. Mysigt det förstår ni! Vid 6 skjutsade mormor mig till Ville i Gnarp eftersom bandet verkligen måste repa in nya låtar. Det blev inte så mycket till rep, två låtar sen var det klart med det. Istället bara umgicks vi, drack Captain Morgan, kollade på Idol och hade det trevligt. Det var meningen att vi alla skulle sova där, men jag kom på att jag måste vara hemma och städa imorgon eftersom mamma jobbar och inte hinner tills på söndag då Viktor fyller 18. Så Ville skjutsade ner mig till bussen, och jag han knappt vara hemma fem minuter tills jag får sms av Patrik som säger åt mig att komma ut på byn en stund med honom och Kenny. De var lika roliga som vanligt, jag trivs verkligen bra med killar! Haha, att umgås med dem menar jag såklart den här gången. Jag kom nästan precis innanför dörren och ska nog sova snart.
På måndag börjar min prao på Dackås. Jag hade tur, för jag känner de som äger stället. ''Ja, det ska väl vara för att det är du då!'' sa de när jag frågade. Klart på nolltid, skönt att inte behöva ringa runt till tusen olika företag och alltid få samma svar, att de inte kan ta emot andra än de som går någon speciell linje på gymnasiet. Dessutom älskar jag att arbeta inom café- och restaurangvärlden. Jag älskar att servera till en stor samling människor, stressen (eftersom jag aldrig blir stressad själv, men det händer något hela tiden, det ska inte stå still en sekund) och att vara trevlig mot folk.
Värst vad jag hade att skriva ikväll. Jag antar att det är bra. Godnatt!

Och när jag väljer att ha en bild med i inlägget funkar det självklart inte.

Fem sanningar om mig själv.

Kategori: Vardagligt

Sara utmanade mig med att berätta 5 sanningar om mig, så här får ni!

1. Jag har luffarprickar.
Mina är däremot ingen tatuering, utan födelsemärken. De sitter lite för långt nere på handen också, men tre prickar är det allt.

De syns inte speciellt bra på bilden, men ni kanske ser att de finns där iallafall.



2. Jag är livrädd för insekter och fiskar.
Precis alla insekter, helst de flygande, och fiskar är det värsta jag vet. Sen har vi ju tandläkare och sprutor som jag får panik av, men nu pratade vi inte om det. Flyger t.ex. en broms eller liknande mot mig börjar jag gråta direkt. Jag badar absolut inte där jag sett att det finns fiskar, men så länge jag inte ser dem går det bra. Ska jag hoppa från en brygga måste någon annan hoppa före för att skrämma bort fiskarna.

3. Ska jag lära mig något nytt ska det gå på en sekund.
Får jag kämpa för att lära mig det blir jag förbannad och slutar med det.

4. Kläder, allt skönhetsrelaterat och alla andra tjejgrejer är det bästa jag vet.
Det betyder verkligen hur mycket som helst för mig! Jag kan stå och prova olika sminkprodukter i timmar, och kunde jag hade jag köpt upp allt som finns. När jag börjar prata om smink och liknande tröttnar folk snabbt på mig.
 
5. Det jag tycker bäst om.. 
..att göra är saker som man inte får, saker som egentligen är helt galna, skapa mina egna regler, bryta andras regler och bara få göra precis som jag vill (Och nej, det är ingen ''tonåringar som vill göra som de vill och blablabla.. Sån här har jag varit precis hela livet).  Jag gör oftast som jag vill också, problemet är bara att jag inte har några kompisar som vill haka på.

Dessa 5 bloggare utmanas att avslöja 5 sanningar om sig själva: Josefine, Cissi, Hanna, Filicia och precis alla som
vill!


18 and life. Eller något sådant.

Kategori: Vardagligt

Mamma bakar för fullt, och jag tittar på tv. Så mycket mer händer inte här hemma. Jag sov inte speciellt mycket inatt, jag hade så ont i örat att jag knappt kunde finnas till kändes det som. Jag la mig på soffan och tittare på Two and a half men oh reprisen av idol istället. På något konstigt sätt gick det över efter någon timme, och sedan dess har jag bara haft ett obehagligt lock för örat men ingen värk. Tur är väl det!

De hade skolval på skolan idag. Jag är glad att jag missade det, jag har inte någon aning om vad alla partierna vill förutom att Sverigedemokraterna vill stoppa invandringen. Det är ganska självklart, hör bara på namnet. Jag är inte speciellt intresserad av politik.

Viktor-från det ena till det andra-blir förresten 18 på söndag. Det känns galet konstigt.


Det här kan vara det roligaste på länge:



Det var då ett jävla hoppande från ämne till ämnde hörrni!

Jävla öra..

Kategori: Vardagligt

Jag är bättre i förkylningen, men nu har mitt vänstra öra börjat krångla istället. Det gör förjävla ont i det, jag har lock för det och det känns som att jag har vatten i det. När jag var liten krånglade det jämt med öronen, ja verkligen jämt, och trumhinnan spräcktes stup i kvarten. Jag vet inte hur många nätter mamma har fått suttit uppe med mig för de där jävla öronen. Det gick så långt så att om jag fick en enda inflamation till skulle jag få operera öronen. Av någon konstig anledning fick jag aldrig ont i öronen mer då. Tur var väl det, annars hade jag gått runt med något slags rör i öronen nu.
Det blir ingen skola imorgon, men kanske på fredag.



Hur många Göteborgare bor det i Tyskland?

Gööööör-many!

Tävling!

Kategori: Jag tävlar

Jag är med och tävlar om en goodiebag HÄR hos Linda:) Var med du också!

Jag och Filicia, 7-8 år.

Kategori: Vardagligt

Ganska händelselös dag idag också, inget annat har hänt än att jag tittat på TV, sovit och duschat.
Jag tänkte bjuda hit Filicia en sväng och försöka fixa chokladkaffe, det får vi se hur det går. Troligtvis blir det så enkelt att Filicia får svänga in på kiosken och köpa två koppar, en varm choklad till Filicia och en espresschoc (eller vad det nu heter) till mig. Det är iallafall starkt kaffe med lite smak av choklad. Riktigt gott!

Hahaha. Här var jag och Filicia kanske 7-8 år om jag gissar.

Jävla skit också.

Kategori: Vardagligt

Jävla grisförkylning, den har kommit tillbaka. Jag tyckte det verkade lite konstigt förra gången när jag knappt var förkyld alls motför vad jag brukar vara. Vi kan väl säga att då var jag ungefär lika förkyld som andra brukar vara, men det var absolut ingenting motför mina vanliga förkylningar och hur jag är nu. För att slippa förklara hur jag mår säger jag att jag mår skit. Mer än skit. Ändå har jag proppat i mig ipren och är ungefär dubbelt så mycket bättre än igår. Jag som redan missat allt för mycket i skolan..
Jag orkar inte blogga mer nu, jag ska sova. Försöka sova bort den här förkylningen.
Godnatt då!

Jag råkade trycka på någon knapp, och nu går det inte att fixa till texten så den blir som vanligt igen. Det går inte för mig iallafall.

11e September.

Kategori: Roligheter

Åh, när jag skulle hämta kameran i väskan imorse märkte jag att det var en cider som på något sätt lyckats spruckit.. Det konstiga var att ciderburken var tom, men det fanns inget hål eller något på den. Det var bara koftan som var lite fuktig också. Det var riktigt kul halva kvällen igår, när vi kom till marknadsområdet var det bara segt. Är det åldern som gör det kanske? Jag ska iallafall höra med lite folk om de ska dit ikväll också, kanske tar jag bussen in ikväll.


Vi började med allsång på bussen med pojkarna!









Hahaha, nykter tjej..





Patrik bjöd alla på cheeseburgare.

Och till sist tog vi bussen hem, där någon Purjo (eller om han hette Micke egentligen, det kommer jag inte ihåg) hälsade på mig minst tio gånger  rad. Det var synd att han inte var snygg bara.

In the midnight hour, she cries more more more!

Kategori: Vardagligt

Sitter och smådricker, lyssnar på Rebel Yell - Billy Idol i min ensamhet och väntar på Patrik som ska ta bussen med mig till Hudik. Det var meningen att han och Simon (eller Kenny) skulle komma hit och dricka lite innan bussen kom, sen skulle vi helt plötsligt till Lennie, men han skulle få främmande eller vad det var, så det blev inget med det. Efterfest hos Lennie blir det nog som det lät på Patrik och Kenny.
Aja, vi får se hur det blir. Snart kommer bussen. Vi kanske ses på marknaden!

Planer för ikväll.

Kategori: Vardagligt

Idag har jag och Patrik smitt lite planer för ikväll. Vi får väl se hur det blir, men det vi planerat låter kul iallafall! Troligtvis blir det marknad ikväll ändå, det beror på om det är någon förfest någonstans. Jag tänker nog inte dricka på marknaden, det är ganska osmart.
 Det har varit en bra skoldag iallafall, den bästa skoldagen den här veckan trots att vi bara haft de tråkigaste ämnerna. Matte, tyska och NO.

Just nu sitter jag och lyssnar på Billy Idol, mår bra och längtar tills ikväll. Hoppashoppashoppas det blir något ikväll. Annars får jag sitta här hemma för mig själv, tråkigt.
Nu kommer mamma snart hem, vilket betyder mat. Hej!

Min nuvarande favorit i idol.

Kategori: Film & Musik

Jag och friluftsliv går inte riktigt ihop.

Kategori: Vardagligt

Det är 4 dagar sedan jag bloggade nu. Sedan dess har jag varit i rotnäs med klassen och gjort lite annat kul. I Rotnäs var det riktigt roligt, dagen efter var däremot inte lika rolig med rygg- och huvudvärk. Men jag överlever.

Det där friluftslivet är faktiskt så långt ifrån mig som det går tror jag. Sova på hårt underlag, kallt och jävligt, äckliga kryp, gå runt ofixad i mjukisbyxor (jag hade åtminstone jeans ändå tills det blev för kallt) och först och främst, gå på dass! Usch, det är nästan det värsta som finns att göra. Resten var nog bara positivt skulle jag tro.
Det var då ett jävla tjat om den där marknaden också, men vet ni? Jag tror jag skiter i det och köper smink och annat roligt för pengarna istället. Jag känner inte för att gå dit. Är det förfest någonstans åker jag dit och sen får vi se hur det blir resten av kvällen, om det fortsätter någonstans eller om jag åker hem. Ingen marknad iallalfall. Smart val, tyckte mamma. Det där med marknaden alltså ;)

Nu hade jag tänkt göra iordning några cupcakes som jag bakade igår och ringa hit Filicia. Jag tog med mig några upp till verkstan igår, och goda blev de!

Utkast: Sept. 5, 2010

Kategori: Vardagligt


''Du behöver inte oroa dig att du känner dig tjock, du är typ den smalaste tjej jag sätt om man bortser från någon med anorexia''

Många hade nog inte tagit det som en komplimang, men vet ni? Det gör jag. Många tror att jag blir ledsen om någon säger så till mig, men jag bryr mig inte speciellt mycket. Och jag vet att jag absolut inte är tjock, men ibland känner man sig som det, eller hur? Förresten så tycker jag att det var fegt av personen att vara anonym.

''But you're a real Dead Ringer For Love''

Kategori: Film & Musik

En av de bästa låtar som någonsin gjorts!



I don't know who you are or what you do
Or where you go when you're not around
I don't know anything about you baby
But you're everything I'm dreaming of
I don't know who you are
But you're a real dead ringer for love
You're a real dead ringer for love

Ingen riktigt bra idé.

Kategori: Vardagligt

Nu är jag hemma igen, jag och Filicia var hos Anna och Kristian och var barnvakt åt Edvin (deras unge) och Elvis som sov där igår. Det är riktigt kul att vara där faktiskt, Anna är en av de trevligaste människor jag träffat också :) De kom hem vid 03.30, och vi gick till Filicia och sov. Idag har vi bara tagit det lugnt, båda är förkyld och trötta.
Nu ska jag sova, det blir skola imorgon. Mamma anser att om man kan vara hos Filicia hela dagen kan man gå till skolan också, fastän man hostar som en gris och får huvudvärk bara man ställer sig upp. Det tycker inte jag låter som en bra idé. Jag tror nästan att jag har feber igen också. Aja, jag får hoppas på feber tills imorgon så får jag vara hemma!

Godnatt!

Ingen sång för Benjamin.

Kategori: Vardagligt

Jag sitter och klunkar i mig honungste och äter halstabletter, och det har jag gjort hela dagen. Det blir ingen sång för Benjamin på hans dop idag. Så fort jag försöker sjunga hostar jag bara, vilketär jäkligt synd eftersom jag verkligen ville sjunga. Klassen ska ju till Rotnäs på tisdag också, hoppas jag är hyfsat frisk tills dess.

Nu måste jag skynda mig som fan såg jag, jag har inte ens valt kläder än.

Blä..

Kategori: Vardagligt

Min hals dödar mig, jag är täppt, jag kan inte sjunga, jag äter fisherman's så mycket att jag borde bli allergisk snart, längtar efter att få sova men orkar inte gå ner och borsta tänderna och hämta mina halstabletter, känner mig tjock och ful och tänker att det troligen inte blir någon sång för Benjamin som döps imorgon. Nu var det inte bra, hörrni. Men man är branog löjlig också.




Jag är på dåligt humor också, men det har ni nog inte missat. Jag bryr mig inte om att bilden är ful. Jag orkar inte knäppa någon ny.
Godnatt och sov dåligt!

Hemma en fredagkväll. Tyvärr.

Kategori: Vardagligt

Godkväll!
Jag sitter uppe på mitt rum och hostar och snörvlar. Usch, och jag som ska sjunga på min kusins dop imorgon. Jag undrar jag hur det kommer att gå..

Direkt efter skolan åkte jag till verkstan en snabbis på en kopp kaffe innan jag fick skjuts hem av Lennie vid 15 snåret. Slängde i mig lite mat och tog cykeln till Folkets hus där jag hjälpt till med lite allt möjligt. När jag kom hem gick jag ut på måsen och satt där och pratade med Arvid i kanske en timme.
Jag är sjukt trött nu, men mest trött är jag nog på att sitta hemma en fredagkväll. Jag menar, det måste ju finnas någon fest någonstans. I Rogsta var det, men som jag uppfattade Viktor var det bara folk jag inte kände där, och han vill nog inte ha med mig heller. Det märktes långa vägar på honom. Vi får hoppas på att det blir något imorgon istället då, fast jag har inte hört något. Det är ju cruising i Hudik också, men dit orkar jag inte åka. Jag har inte ens hört att någon jag umgås med på fester ska dit så. Det blev då ett jävla tjat här, hörrni! Bäst att avsluta nu känner jag.



Hahaha, smart kille!

Blir så glad!

Kategori: Vardagligt



Det här får jag höra från killar oftare och oftare, och det är så sjukt kul att höra! Jag älskar det :)

En lista.

Kategori: Vardagligt

Jag borde nästan fixa en kategori till alla listor jag gör. 

skulle du helst...
1. pierca tungan eller näsan ? - Tungan, det är inte speciellt fint i näsan tycker jag.
2. vara seriös eller rolig ? - Det beror på när.
3. dricka grön eller röd mjölk ? - Ingen mjölk alls. Måste jag så blir det röd, de andra är ju så vattniga.
4. brinna upp eller drunkna ? - Det där går inte att svara på.
5. umgås med dina föräldrar eller dina fiender ? Föräldrarna. Mina föräldrar är faktiskt riktigt roliga att umgås med.


tycker du....
1. tycker du om någon nu ? Ja. Absolut inte i rätt person om man säger så.
2. sol eller måne ? Dagen-sol. Natten-måne ;)
3. vinter eller höst ? - Antingen riktig vinter eller regnig mysig höst.
4. soligt eller regn ? - Det är olika.


Annat:
1. hur mycket är klockan nu ?  00.01
2. fullständiga namn ? Elise Ingrid Teolinda Svensson.
3. vart vill du bo ? Det vet jag inte än. En egen lägenhet hade inte varit helt fel iallafall.
4. hur många barn vill du ha ? Det beror på hur min framtid ser ut. Jag känner att jag inte kan planera det där med barn innan jag vet hur det blir.
5. vill du gifta dig ? Om jag hittar ''den rätte''
6. är du kär ? Nej.
7. Favorit årstid ? sommar skulle jag tro.
8. Humör just nu ? Trött.


Har du.....
1. Kysst någon ? Ja.
2. blivit kramad ? Men ja.
3. känt dig fånig ? Ja.
4. saknat någon ? Japp.
5. gråtit ? Ja.
6. Ljugit ? Jo.  
7. blivit kysst ? Japp.

Skor från H&M

Kategori: Kläder & hår.




Så sjukt snygga.

De här är jag totalkär i! Synd bara att det inte var någon platå, fötterna dör efter en kväll, jag lovar.

Filmen om mig och en till tjej.

Kategori: Vardagligt

Idrott, tjejcirkel, hemkunskap-så har min dag sett ut!

Eftersom jag varit förkyld var jag inte med på idrotten, utan satt i cafeterian och drack cappuccino och ''pluggade''. Halva tjejcirkeltiden var jag och tränade på låten jag ska sjunga på min kusins dop på lördag med Hallen, musikläraren som ska spela till. Branog skön dag!
Ikväll ska jag till folkets hus på Stockas filmfestival och kolla på förhandstitten av filmen om mig och en tjej som heter Emilia. Före det tänkte jag ta cykeln ner på kiosken och köpa ägg så jag kan göra en kladdkakesmet. Det kan vara något av det godaste som finns!

Det är bäst jag skyndar mig nu, troligtvis uppdaterar jag något mer ikväll. Hej!

Ganska komiskt.

Kategori: Vardagligt

Det verkar gå bättre och bättre för mig med bloggandet! Från allra första början när jag bloggade från blogspot hade jag omkring 3-4 läsare varje dag. Haha..
När jag började på blogg.se låg jag på omkring 13-14 läsare/dag, och det höjdes för någon månad till 20 på ett ungefär. Nu ligger jag på ungefär 17 läsare/dag, och om man tänker på att jag började med 3 är nog det ganska bra ;) Haha, här kommer jag och skriver om mina 17 läsare medans många andra skriver om deras 100 läsare. Det är lite komiskt.

En ganska rolig dag ändå.

Kategori: Vardagligt

Godmorgon! Jag sitter och väntar på bussen med en korv med bröd i andra handen. Det blev dagens försök till att äta frukost, och tron't på fan att det funkar också! Det var då på tiden att jag hittar något jag ens kan få i mig på morgonen. Vanlig frukost försöker jag inte ens med längre, för det är omöjligt.
Jag ska till skolan idag. Tyvärr.. Mamma tyckte att det var för mycket med 4 dagars ledighet när jag kan vara uppe om dagarna. Jag hade hoppats på att kunna smita undan en dag till, men så lätt lurar man inte mamma. Men ja, det är ju trotsallt bara två dagar kvar nu. Det blir en ganska skön dag idag ändå, idrott (som inte jag ska vara med på p.g.a. min förkylning), tjejcirkel och hemkunskap. Det blir nog ganska roligt idag ändå! Desstuom ska Hallen (våran musiklärare) kompa mig på lördag när jag ska sjunga på min kusins dop på lördag, så då måste de här rasterna gå åt till att träna på den låten.

Nu måste jag skynda mig att göra det sista innan bussen kommer.

Är det fler än jag som tvingats gå till skolan idag efter förkylning?

Ha det bra, hej!

Haha!

Kategori: Vardagligt

Hahaha! Har jag dålig humor eller har jag dålig humor..?

För att döda några minuter.

Kategori: Vardagligt

1. Hur gammal är du om fem år? 18 år och tillåten att gå på krogen!
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Jag tillbringade 1 timme med Filicia iallafall.
3. Hur lång är du? 167,5 sist jag mätte mig. Jag vill också vara lång. Troligtvis blir jag om något år, jag är ju bara barnet än, suck..
4. Vilken är den senaste filmen du sett? I skuggan av värmen. Joel Kinnamaaan!
5. Vem ringde du senast? Mamma.
6. Vem ringde dig senast? Filicia.
7. Hur löd det senaste sms:et du fick igår? Det vet jag inte. Jag orkar inte hämta telefonen. Latgris.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms. Jag hatar att prata i telefonen.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta sedan 17 år tror jag.
10. När såg du senast din mamma? Igårkväll.
11. Vilken ögonfärg har du? Brun/gröna. Mest bruna, det beror på hur ljuset är.
12. När vaknade du i dag? 15.30.
13. Vilken är din favoritjulsång? Ingen aning. Det är absolut ingen med Carola iallafall.
14. Vilken är din favoritplats? Ingen aning.
15. Vilken plats föredrar du minst? Kyrkor. Det går bra om det är typ ett dop som hålls i kyrkan, eller lucia och liknande.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Om tio år är jag tjugotre, då befinner jag mig förhoppningsvis i en turnébuss och dricker och lever vilt med mitt rockband;) Sånt liv ska jag däremot bara ha några år.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Gubbar med läskiga ansikten. Riktigt läskiga ansikten vill säga. Häxorna i Snövit och Törnrosa också. Det var många olika människor och varelser som skrämde mig.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Filicia, riktigt vad det var kommer jag inte ihåg.
19. Hur stor är din säng? Och det ska jag veta?
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Nästintill utan.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2-3 små och en jättelång.
23. Hur många landskap har du bott i? 1.
24. Vilka städer har du bott i? Jag har inte bott i en enda stad, bara för någon natt. Jag har bott i Stocka hela livet.  
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota. Fast bara när jag är hemma.
26. Är du social? Det beror på.
27. Vilken är din favoritglass? Magnum gold eller chokladglass.
28. Vilken är din favoritefterrätt? Det vet jag inte, äter sällan efterrätt.
29. Tycker du om kinamat? Ja.
30. Tycker du om kaffe? Absolut!
31. Vad dricker du till frukost?- Hallonsaft, det är det enda jag kan dricka på morgonen. Annars kaffe, men det får jag inte dricka på tom mage. Och min mage är alltid tom på morgonen eftersom jag inte kan äta frukost då.
32. Sover du på någon särskild sida? Det går i perioder. Sen ligger jag stilla i princip hela natten.
33. Kan du spela poker? Nej.
34. Tycker du om att mysa/kela? Med rätt person så.
35. Är du en beroendemänniska? Vet inte riktigt vad som menas med beroendemänniska, så jag kan inte svara på den frågan.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej, dagen efter däremot.
37. Vill du ha barn? Jag vet inte. Jag vill både leva i lyx i typ Hollywood utan barn och bo kvar i Stocka i ett mysigt hus med familj.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite tyska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng. Det finns fiskar i havet.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, smink eller hårgrejer.
42. Äger du dyrbara smycken? Det tror jag inte.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? LA ink skulle jag tro.
44. Kan du rulla med tungan? Hur menar du då?
45. Vem är den roligaste människan du känner? Det finns många.
46. Sover du med gosedjur? Nej.
47. Vad har du för ringsignal?- Jerry Lee - Great Balls Of Fire. Men jag har ljudet avstängt hela tiden.
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Några plagg finns det.
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Det finns lite rött på boken The Heroin Diaries.
50. Flirtar du mycket? Näe.
51. Kan du byta olja på bilen? Hahaha, jag? byta olja på bilen? Knappast!
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej, jag behöver ett körkort först.
53. Vilken var den senaste boken du läste? The Heroin Diaries. Nikki Sixx's bok.
54. Läser du dagstidningen? Nej.
55. Prenumerera du på någon veckotidning? Solo.
56. Dansar du i bilen? Nej, lite svårt med plats.
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Radio Guld eller rockklassiker.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Något mattetal.
59. När var du i kyrkan senast? På Tindras dop.
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Niklas Åhlund skulle jag tro. Grym lärare! Sjukt snäll, men är fortfarande sträng och har koll på klassen.
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Ett par nätter. Inte många alltså.
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Jag vet inte.



Haha, i sjuan. Det var då en jäkla tur att jag inte var seriös på bilden.