my rock n' roll fairytale.

Because the night belongs to the lovers.

Kategori: Vardagligt

Äntligen hemma efter en bra skoldag, tänk vad bra dagarna blir med Jossi och pojkarna!

Ikväll blir det dans till 21.30, och jag tyckte mig höra något om att sova hos Josefine efter dansen. Innan ska jag försöka hinna med att plugga lite hemkunskap och matte, men det var ju det här med att städa också.. Vi får väl se vad som går i första hand.

Nu ska jag få i mig lite mat, hej!

The Falsies.

Kategori: Skönhetsrelaterat

Nu hade jag tänkt skriva lite om min favoritmascara!


Eller nej, okej det ska jag inte. Det var mest för att Filicia ska veta vilken mascara det är jag önskar mig.

Tävling hos småstadsprinsessan!

Kategori: Jag tävlar

Hos Småstadsprinsessan tävlar jag om sminkborstset:)
Jag läser hennes blogg eftersom att hon har en stor variation i det hon skriver, och franförallt för att hon skriver så mycket om skönhet vilket är mitt största intresse.
Dessutom har hon mycket tävlingar vilket är kul.

-

Kategori: Vardagligt

Love hurts you know.

Kickstart My Heart.

Kategori: Vardagligt

4 dagar kvar.

Kategori: Vardagligt

Up next: Skynda mig till tvn så jag hinner se that 70's show och vänta på mamma som kommer hem med ett par nya skor till mig!

-

Kategori: Vardagligt

Fanfanfan.
Jag hatar det här.






L.

En liten lista!

Kategori: Vardagligt

ÄRLIGHET
Ditt äldsta hångel? 19.
Hur många har du varit riktigt 1.
Vad tycker du om kärlek? Just nu känns det inte som det roligaste precis. Annars är det vackert.
När kramade du någon sist? Jag kramade Josefine för ungefär en timme sedan.
Saknar du någon speciell person? Ja, lite.
Har du svårt för att bli kär? Nja, ganska. Det ska vara rätt person för att jag ska bli kär.
Är du singel? Ja.
När fick du senast en komplimang? Jag minns inte riktigt.
Har du hånglat med någon av samma kön? Många har så olika åsikt om vad hångla är, men som jag tycker att det är så ja.

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Nej.
Hånglat med nån riktigt ful: Nej inte riktigt ful, men kanske inte den finaste heller.
Hånglat med fler än 50 pers: Nej nej!
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll?: Nej det tror jag inte.
Gjort något riktigt dumt? Ja.
Gjort något du verkligen ångrar? Nja.
Varit nykter på nyårsafton? Ja, många gånger.
Åkt ambulans? Nej, men jag skulle vilja.
Gjort nåt olagligt? Ja.
Blivit polisanmäld? - Nej som tur är.
Slagit ner någon? - Nej.
Skämts över dina föräldrar? Det har jag säkert gjort någon gång.
Skämts över dig själv? Vet inte riktigt, tror inte det.
Tar du droger? - Det beror på vad som räknas som droger. Men inte knark, heroin eller något sånt.
Dricker du? Ja.
Varit kär? - Ja.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - Ja, jag är.
Är du ensam nu? - Nej, mamma lagar mat.
Vill du gifta dig? - Ja hittar jag rätt person och ska skaffa barn så.
Vill du ha barn? - Det beror på hur mitt liv ser ut när det är dags att skaffa barn.

SENASTE PERSONEN SOM
Sov i din säng? - Josefine.
Såg dig gråta? - Mamma.
Fick dig att gråta? - Mamma.
Du delade en cigg med? - Josefine, för någon timme sedan.
Du gick på bio med? - Filicia.
Skällde på dig? - Mamma.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - Nej.
Kramat någon?- Ja, ett antal gånger.
Pussat någon? - Nej.
Köpt någonting? - Nej jag tror inte det.
Sjungit? - Ja.
Saknat någon? - Ja.
Haft sex? - Nej.

Jag och Elvis för något år sedan. Haha!

Äntligen buggtävling!

Kategori: Vardagligt

dag har jag jobbat med slöjdarbetet nästan hela dagen med hjälp av Filicia. Jag är snart klar, det ska bara skrivas ut lite grejer.
Resten av kvällen ska jag ägna åt att jobba matte och packa till buggtävlingen på lördag. Äntligen ska det tävlas igen, redigt längesedan nu:) Den här gången ska vi någonstans utanför Uppsala tror jag.
En bild från våran allra första tävling. Då kom vi trea.

En dagens.

Kategori: Dagens

Ungefär såhär såg jag ut häromdagen, med puffärmar, leopardörhängen, skinnstövletter och lockar med mittbena.



Gammalt och lite stött i kanterna.

Kategori: Vardagligt

Titta vilket fint block jag fick av farmor. Gammalt och lite stött i kanterna, som det ska vara alltså!
Hon tyckte att ett så fint oanvänt block inte skulle ligga i en byrå och skräpa, så då blev jag den lycklige som fick ta reda på det. Inte tackar man väl nej till ett så fint block!

En super-cover jag hittade!

Kategori: Film & Musik

Hur bra är inte den här då?

How to...

Kategori: Vardagligt

Godmorgon!
Pappa kommer snart och hämtar upp mig och skjutsar mig till skolan. Han ska till Hudik så det är lika bra att åka med honom.
Första lektionen har vi idrott och ska titta på en film. Skönt! Sen fortsätter dagen som vanligt till vi slutar då jag åker direkt till mormor för att få hjälp med mitt slöjdarbete. Vi ska göra som en ''how to''-video.
Ikväll är det dans, så det blir inte mycket mer än att gå och lägga sig när jag väl är hemma.

Jay Smith-Like A Prayer

Kategori: Film & Musik

Satan vad grym han är!

Frozen.

Kategori: Skönhetsrelaterat

Mitt liv 2046.

Kategori: Vardagligt

För stora drömmar behövs en stor vilja.

Det är den 1:a december 2046, jag sitter på en brygga mittemot mitt barndomshem där jag ofta satt med min pappa när jag bara var ett litet barn. Jag kisar mot solen som så många gånger förr, men den här gången kan jag känna rynkorna i pannan som kommit på senare år. Bryggan har hunnit frysa fast, men jag kan ändå komma ihåg ljudet av vågorna som skvalpar. Det är lite kyligt, snön har bildat ett tjockt vitt täcke över marken. Det är annat än i Hollywood som jag just flyttat från. Just nu bor jag hos min bror som bor i mitt barndomshem hemma på Stocka. Jag ska bara bo här någon månad, jag kände att jag ville komma hem och ta det lugnt utan jobb och utan någonting för ett tag. Mina föräldrar har flyttat till ett annat hus bara en bit ifrån, försvinna kommer de inte att göra på länge till.
Jag börjar tänka på vad jag egentligen har gjort i mitt liv, tiden bara flyger iväg. Jag försvinner mer och mer in i tankarna.

Allt började när jag var ungefär 14-15 år. Jag tror att jag har haft ett ganska ovanligt liv, men jag skulle inte ha klarat av att vara en ''vanlig'' svensk mamma som jobbar inom vården eller sitter på ett kontor hela dagarna för att komma hem till en helt vanlig Svensson-familj och laga mat, diska, tvätta, städa och ta hand om alla andra hushållssysslor. Det förstod jag tidigt och siktade därför högre.
Efter grundskolan började jag läsa på gymnasiet Kulturama i Stockholm. Jag hade precis fyllt 15 år och gått på skolan i fem månader. Jag bodde själv i en liten etta. Det var allt jag hade råd till då, men jag nöjde mig bara jag hade någonstans att bo. Självklart hade jag familj, släkt och vänner som hälsade på mig så fort de kunde.
Jag tog tåget hem på varje helg och lov för att träffa mina gamla vänner, repa med mitt band och vara ute och spela musik på olika ställen.
Det gick bara bättre och bättre på musikfronten, och tillslut befann jag mig i en studio för att spela in en skiva. De andra i mitt förra band hoppade av då de kände att det dög gott och väl för dem att fortsätta spela i hemtrakterna.
Skivan spelades självklart in på mina villkor. Villkoret var att den skulle spelas in som den skulle ha spelats in på den gamla goda tiden. Det skulle alltså inte vara datorgjort, redigerat eller nedladdningsbart.
När jag fyllde 16 gav jag mig ut på min första turné. Det var ingen stor turné egentligen, men just för mig när jag var så ung var det en av de största jag varit med om.
Det var en stor upplevelse, och bara några månader efter fick jag äntligen träffa mina största idoler- Mötley Crüe!
Vid den tiden i livet hade jag också hunnit träffa min blivande man.
Vid 20-års ålder bestämde vi oss för att flytta till Hollywood. Pengar fanns det så det räckte och blev över.
Inom loppet av tre år hann jag skaffa två underbara barn, min son Jerry Lee som jag fick när jag var 20, och min dotter Nikki Sixx som jag fick när jag var 23. De påminde mig mycket om mig själv om min bror när vi var unga. Jerry Lee var den otroligt överbeskyddande brodern som gjorde allt för sin systers säkerhet. Nikki var tjejen som började med allt tidigare än de flesta andra, till sin broders stora fasa. Att träffa en kille när hon bara var 13 år kunde hon nästan bara glömma! Jag upptäckte något väldigt viktigt då som jag inte alls tänkte på när jag själv var i Nikkis ålder, det vill säga 13 år. Att få ha en bror som honom är en av de finaste gåvor någon kan få. Jag tänkte adrig på att allt egentligen bara handlade om kärlek. Han brydde sig om mig för mycket för att låta något hända mig. Min mamma försökte ofta förklara det för mig, men det var lite svårt att förstå när jag var så pass ung.
Jag har försökt hela min tid som mamma att ha gjort mitt yttersta för att ge mina barn en så bra uppväxt som möjligt. Det har inte alltid varit lätt när jag har haft så mycket att göra.
Jag startade två cafén när jag var ungefär 27 år. Ett 50-talscafé med schackrutigt golv, gammelrosa väggar, en jukebox och servitriser på rullskridskor och ett hårdrockscafé i AC/DC/Mötley Crüe-stil. Jag var själv där och jobbade ibland, men det har blivit oftare nuförtiden då jag har mer ledig tid.
Det var också fler och fler som fick reda på att jag är riktigt duktig på det här med make-up, så det slutade med att jag blev många kändisars favorit-makeup artist.

Jag slutade turnera helt i 30-årsåldern då jag kände att det tog för mycket tid när jag också hade fått ytterligare en dotter. Den gången fick det bli en liten Cash, döpt efter Johnny Cash.
Namnen mina barn har fått är namn som varit med mig ändå sedan jag var ung. Jag var helt inställd på att min dotter skulle hela Cash, men jag fick inte mycket medhåll. Mina vänner och lärare kunde inte tänka på namnet som en slags hyllning till Johnny Cash, utan kunde bara tänka på det engelska ordet cash som betyder kontanter. Men se, jag gjorde som jag ville och det blev hur bra som helst! Det finns ingen människa på hela jorden som bär upp namnet Cash som min dotter gör.

Mina barn bor nu i varsina hus i Hollywood, men har planer på att flytta till Sverige tillsammans med mig när jag flyttar. Jag kan dock inte flytta än eftersom jag just nu håller på att lansera en ny klädkollektion för ungdomar. Det är såna sorters kläder som jag själv ville klä mig i när jag var ung. Dessutom måste jag kolla med min bror om det är okej för honom om jag flyttar in hos honom. Får jag inte bo i mitt barndomshem stannar jag i min lyxvilla i Hollywood.

-Elise!
Jag hör min bror Viktor ropa från huset på andra sidan vägen. Jag kollar på mitt silvriga armandsur, jag har visst suttit här i snart två timmar. Som sagt, tiden bara flyger iväg..
Imorgon fyller jag 50 år.
      _________________________________________________________________________


Sanningen?
Sanningen är den att jag sitter här i mitt retro-modärna rum och knappar på min metallicblåa laptop i hopp om att få ihop en bra uppsats. Lite nu och då tar jag en klunk av mitt hallonte som doftar i hela rummet. Jag ska alltså ge er en bild av hur mitt liv förhoppningsvis kommer att se ut tills jag är 50 år. Jag kommer som sagt inte att klara av att vara en vanlig ''Svensson-mamma'' (Ganska lustigt va, eftersom jag heter Svensson i efternamn) som är hemma och tar reda på disken, tvätten och rent ut sagt skiten efter mina barn. Just därför satsar jag stort, och jag ska uppnå mina drömmar, vad som är krävs! T.ex. så blir det nog väldigt svårt att hitta en man som går med på att döpa våra barn till Jerry Lee, Nikki Sixx och Cash. Men aldrig att jag viker mig! Har jag en dröm så vill jag att den ska bli sann.
Att ha stora drömmar betyder också mycket motgångar från medmänniskor. Jag får ofta höra att ''det kommer aldrig att gå för en liten tjej från Stocka'', eller att ''satsa inte så stort. Du blir bara besviken!''. Mina svar på det är, varför skulle det inte gå för en liten tjej från Stocka? Jag är en liten tjej med stor vilja och stora drömmar, så självklart går det bara jag satsar! Och alla blir besviken här i livet, jag är fullt medveten om att precis allt inte kommer att gå som jag vill. Men vad gör det? Jag vet att jag kommer att få det bra ändå.
Egentligen kan jag inte göra mycket mer än att hoppas, eller hur?


                                                                                                                      Elise Svensson 9a.

Dagens makeup: It has been a long time since i Rocked and Rolled.

Kategori: Dagens

Men nu var jag fiffig;) Låten jag lyssnar på just nu är Rock n' Roll med Led Zeppelin. I den låten finns dagens makeup-titel. Denna makeup är ju lite Rock n' Roll/50-tal/pinuppa inspirerad, och det var längesedan jag sminkade mig såhär. Haha, smart va?



En dag i skolan med Yoshi Sundberg.

Kategori: Vardagligt



Upplev meer, uppleev mer, upplev mer med bredbandsbolaget!


Ge mig glasägon!!


Josefines lunch.


Jag lyckades självklart spilla både rödbetor och vitlökssås över hela mig. Duktigt Elise!

Titta vad jag hittade!

Kategori: Vardagligt

En gammal telefonbild från när jag hade lugg för ett bra tag sedan.

Gratulationer.

Kategori: Vardagligt

Godmorgon! Familjen har nyss gratulerat Pappa som fyller 37 idag. Snart 40 ju! ;)
Jag ska skynda mig att dricka upp mitt te nu, sen gå och borsta tänderna. Se är det bara att springa till bussen och fortsätta dagen där.

LUNCH!

Kategori: Vardagligt

Svenskauppsatsen är inlämnad, jag blev nästan nervös!
Nu ska jag läsa Därvarns resa. Vi får väl se hur bra den är, men läsas måste den göras iallafall.
Efter svenskan är det äntligen lunch, sen blir det troligen en rysch (jag hatar ordet, bara därför måste jag skriva det!) med Josefine. Härligthääärligt:)

Jag är braaa!

Kategori: Vardagligt

Äntligen är jag klar med uppsatsen ''Mitt liv 2045'' (2046 i mitt fall)!
Jag blev jäkligt nöjd, och jag känner mig så bra just nu! Ni får troligtvis läsa uppsatsen här i bloggen imorgon eftermiddag:)

Man hittar allt på Google!

Kategori: Roligheter



Jaha.. Det här hittade jag och Josefine på google i helgen. Hahaha!

Makeup-tutorial- Mary Jane's last dance.

Kategori: Skönhetsrelaterat


Börja med att grunda med foundation, puder och ev. ögonskuggsprimer (i mitt fall en ljus cremeskugga). Detta för att makeupen ska hålla bättre, färgerna ska komma fram och för att det annars kan bli som ''korvar'' i globlinjen.


Lägg en ljus skimrande skugga på den inre delen av ögonlocket, på brynbenet och i inre ögonvrån. Fortsätt med en ljuslila skugga och avsluta med en mörkare lila på yttre delen av ögonlocket. Skugga ut färgerna med en mjuk och fluffig pensel för att få bort alla kanter och skarvar.


Använd en snedställd pensel för att lägga en grå skugga som ett ''v''. I hela globlinjen, ner till yttre ögonvrån (titta på bilden, svårt att förklara) och en bit under ögat.


Skugga skugga skugga!

Fixa ögonbrynen, på med mascara och det är klart! Hur snabbt och enkelt som helst!







Kärlek

Kategori: Vardagligt

från mig till dig...

Kategori: Vardagligt



En gång, tänkte jag på när jag var liten.
Den gången är nu.
Jag tänkte på när jag gick på dagis, och man fick sin bästa kompis första dagen.
Hur kan det vara så?
Jo, för att när man är liten är man sig själv till hundratio procent.
Precis så är du mot mig Elise, som ett dagisbarn på dagis! ♥ (försök se det positiva!)



Se bara på vår senaste facebook-konversation.
JOSEFINE: Din jävla.... apa! :< ♥
ELISE: GRIS:(♥
JOSEFINE: elefant.
ELISE: Myrslok!
JOSEFINE: hårig blekschimpans!
ELISE: HAHA!

Jag skrattar liksom ihjäl mig, även fast myrslok var lite att ta i.
Så lång näsa har jag faktiskt inte!
Tack för att jag har fått lära känna dig På Riktigt nu,
precis som på dagis.
(försök att undvika att se att vi dricker på varenda bild. Vi gör annat också)

/ Josefine
tthisisourlife.blogg.se


Richard Richardson

Kategori: Film & Musik

Hans texter är så otroligt gripande och fina! ¨



Fler låtar finns i hans grupp ''richard richardsson musik'' på facebook. Ta och lyssna!

Några små bilder.

Kategori: Roligheter

Här är några bilder från i fredags. Bilderna är från första början av festen, jag orkade inte knäppa några fler kort sen.

Ölspel!



Någon krånglig unge (läs:Josefine Sundberg) kom på att man måste dricka uppochner. Vem lyckades få cider i näsan? Jo, duktiga Elise Svensson!


Jag och Josefine♥


''Ja jag skulle då aldrig bråka med dig, aldrig i livet! Det är du för farlig för!'' -Jimmie Lindh.
Hahaha!



Det blev en bra kväll faktiskt, synd bara att jag inte har fler bilder.


Det är en speciell känsla att fylla år på vintern.

Kategori: Vardagligt

Jag sitter på mitt rum, tittar ut på den snötäckta marken och på snöflingorna som dalar ner från himelen och lyssnar på den här på min lp-spelare:


Jag mår jävligt bra och har världens födelsedagskänslor med andra ord!

Dansa i klackskor.

Kategori: Vardagligt

Goddagens! Jag har precis kommit hem från pizzerian i Harmånger där familjen ätit efter min dansträning.
Jag ska byta kläder och leta upp mina buggskor (och klackskor) nu innan vi åker in till Hudik till min buggträning. Där blir jag hela eftermiddagen och kvällen, och efter det ska det pluggas engelska för hela slanten. En dusch ska jag försöka hinna med också.

Look into my eyes, and tell me what you see.

Kategori: Vardagligt

Is it anger, happiness, tears?



It's love.

This is my life, and I don't care.

Kategori: Film & Musik

Det här blir första inlägget för idag tror jag. Dåligt gjort av mig;)

Idag har jag sovit ut ordentligt efter den lyckade gårdagen. Jag steg ur sängen vid 15, fixade mig lite snabbt och åkte sedan till farmor för att gratta henne. Det blev massor av skratt och trevligheter. Man kan verkligen inte tro att farmor nu fyllt 71.
Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, men något ska jag väl ändå komma på.

I saw a ghost behind the door
when the kids were coming home from the war
Oh oh oh
with broken dreams and nothing more.



Tonight's gonna be a good night!

Kategori: Vardagligt

Nu fixar jag mig för fullt inför fest ikväll! Make-upen är lagd, kläder har (nästan) valts och håret ska blåsas. Sen ska det touperas, borstas, touperas lite till, sprayas och grejas. Sen är det bara att hämta upp Josefine i Jättendal och åka vidare till Bergsjö och festa! Det känns som att det kommer bli riktigt kul!
NU kom mamma hem med chokladglass. Här ska det ätas!
Hej.

På dåligt humör.

Kategori: Vardagligt

Jag måste verkligen ha vaknat på fel sida idag. Jag tror att jag måste gå ut så fort som möjligt eftersom jag blir förbannad på allt och alla här hemma och tar onödig energi från dem.

Dusch nu, sen ska jag höra med Patrik och Arvid om de är i Stocka!

God morgon god morgon!

Kategori: Vardagligt

Nu har jag äntligen vaknat och ska göra mig en stor kopp varm choklad och se på TV.
Efter det ska jag skynda mig att duscha, fixa mig lite snabbt och åka upp till verkstan. Det var meningen att jag skulle kliva upp så att jag hann äta lunch med dem vid 11, men självklart så stängde jag av alarmet i sömnen..

Jag måste kolla upp vad jag ska ha för kläder ikväll också. Det är fest i Bergsjö! Synd att det inte är sommar längre så att man kan vara barbent till en klänning utan att frysa när man går ut.
Jag borde skynda mig nu om jag ska hinna till verkstan innan alla slutar för dagen.

Titta vad jag hittade i utkastet!

Kategori: Vardagligt

Hur många hus har du bott i? Ett. 
Vilken är din favoritglass? Magnum gold, jag är kär i den tror jag! Annars chokladglass.  
Vilka är dina favoritskor?
 Alla mina klackisar.
Här är några av dem: 

 Har du fällt krokben för någon?
 Haha, har jag säkert. 
Vilket är det värsta ämnet den här terminen?
 Matten. 
Vilket var ditt favoritämne den här terminen?
Bild. 
Äger du en Britney Spears CD?
 Nej. Har aldrig gjort det heller.  
Har du någonsin spytt bland folk?
 Nej, och glad är jag för det! 
Säg något du alltid tänker på?
 Musik. Jag har alltid någon låt i huvudet, eller så sjunger jag på någon låt. 
Vilken musik tycker du bäst om? Det beror på tillfälle. 
Vilket stjärntecken är du?
 Skytt.
Vilken är den pinsammaste CDn du äger?
 Jag äger nästan ingen CD. Eller jo förresten, en med the poodles som jag fick med en Okej-tidning för många år sedan. Jag lyssnade på den en gång och la undan den sen, haha.
Sommar eller vinter? sommar! 


Har du någonsin örfilat någon?
 Nej men jag längtar efter att ge en riktigt uppkäftig tjej en rejäl örfil, haha! 
Spelar utseendet någon roll?
 Ja, det spelar nog lite roll. Det beror på i vilket sammanhang det är också.
 Favoriträtt? Oj, fan vad den frågan var svår då..  
Är du för förlåtande? Det beror på. Ganska förlåtande är jag nog.
Hur många barn vill du ha? Jag vet inte ens om jag vill ha barn. Det beror på hur min framtid ser ut, har jag inte tid med barn så ska jag inte ha några. Då är det bara synd om ungarna.  
När grät du senast?
 För några dagar sedan.  
Har du kallat din lärare för mamma?
 Haha ja. I Stocka råkade jag kalla en för mamma, en för mormor och en för farmor.  
Vad är dina smeknamn?
 Fisen (haha, pappa kallar mig det och ahr gjort det sedan jag föddes för att jag var så liten), Ille (som Filicia kallat mig sedan vi var små) och Elisan.
Är du nöjd med ditt liv? Ja det är jag! 
Gillar du dig själv?
 Ja.
 
 

Är du närmare din mor eller din far? 
Det beror på. Jag står ganska nära båda två.
Mamma och pappa på Viktors 18-årsfest.
 
 
Favoritegenskap hos motsatta könet?
 Vet inte riktigt. Charm är nog viktigt iallafall.  
Vad skulle du göra om du fick vara det motsatta könet för en dag?
 Se hur killar tänker. Det är ett stort mysterium, haha. Som tjejer tänker de absolut inte iallafall, synd bara att alla inte kan förstå det.
vad är klockan när du svarar på detta? 12.27

Blött och kallt!

Kategori: Vardagligt

Hej! Har precis kommit hem, har varit ute med Patrik, Simon och Arvid. Jag är dyngsur eftersom Patrik självklart skulle köra i en stor(STOR!) vattenpöl så att det sprutade vatten fulla epan, haha!
Vi var till Gnarp vid 16-tiden för att skjutsa hem Josefine, och sedan dess har vi hållit oss hemma i Stocka och lite i Ström.
Jag ska skynda mig att byta byxor nu innan Patrik kommer och hämtar mig igen.

A good night!

Kategori: Vardagligt

Vilken kväll! Fy satan så roligt jag har haft.
Jag, Patrik, Arvid och Simon åkte epa till Gnarp (på skogsväg. skogsväg+epa=galet!) för att träffa först och främst Josefine. Vi var där ett bra tag innan vi åkte hem. Haha, de körde som idioter på skogsvägarna, och det var så sjukt kul! Jag älskar att sladda, köra fort och som köra som idioter helt enkelt! Sen var vi ute på Stocka ett bra tag, och gick hem hit och åt nudlar vid 03. Nu har Josefine somnat, och jag ska nog sova strax jag också. Det är en dag imorgon också!
Tack för dagen/kvällen/natten, jag har haft riktigt kul!
Godnatt.

Jag och Josefine hemma hos Julia i somras.

Haha!

Kategori: Vardagligt

Mat med Filicia!

Kategori: Vardagligt

Hej! Jag är hos Filicia nu, hon fixar soppa. Vi har nyss varit ute med Patrik och Arvid, roliga pojkar det! Vi ska ut efter att vi har ätit också.
Vid åtta ska jag till Gnarp på dans, och sen ut på byn igen.

Nu vill Filicia ha hjälp med soppan. Hej!

Här är jag och min plälskling idag!


Ääääntligen hemma!

Kategori: Vardagligt

Fy fan så skönt. Jag har aldrig uppskattat Sverige så mycket förut tror jag, haha.
Resan hem var både rolig och jobbig. Det tog ju så lång tid, och jag var dödstrött för att tyskens jävla hamster höll mig vaken hela natten. Hur länge kan man springa i ett hjul egentligen? ''Druruururururururuurururu'' lät det hela natten, och jag var så förbannad tillslut så jag skulle ha kunnat slå sönder hjulet. Haha!
Jag fick inte mina efterlängtade luftgropar heller.. Bara såna här små och fjolliga ener, inga riktiga och stora! Jag sov halva flygresan.
Efter det väntade vi ungefär två timmar på tåget, och sedan var det bara ca. två timmars tågresa hem tills jag möttes av en springande Elvis och världens kram. Han hade gjort världens sötaste teckning till mig också, plus att jag fick världens finaste tavla som jag suktat efter så länge! Det var då en jävla massa världar i de två senaste meningarna!
Jag åkte till mormor och morfar en sväng när jag kom hem, jag har verkligen saknat dem! Andra saker jag har saknat är att vara hemma (familjen räknas in där), Filicia, verkstan och att vara ute på byn med the booyyysss(haha).

Imorgon ska jag först till verkstan, och sedan ska jag till Filicia. På kvällen ska jag på dans och träffa Josefine som jag också har saknat! Jag borde sova nu snart så jag orkar stiga upp imorgon.
 
Vet ni? Jag har världens bästa bror!

Sista dagen i Tyskland!

Kategori: Vardagligt

Om tolv timmar är jag hemma!

Det ska bli så otroligt skönt att äntligen få komma hem. Självklart kommer jag att sakna Tyskland, men inte lika mycket som jag saknar Sverige nu.
Jag väntar på att någon ska vakna nu, så att jag kan få gå ner och starta kaffemaskinen. Den går inte tyst precis. Efter det ska jag äta någon sorts frukost, och vid 8 åker vi till flygplatsen. Jag åker ett senare plan med två stycken till som går vid 12. De andra åker vid 10-11-tiden. Jag är hemma runt sju.

Nu har det klivit upp tror jag.
Hoppas resan går bra! Vi hörs i Sverige:)

Haha, nyvaken och tjock i ansiktet!