my rock n' roll fairytale.

Haha, det roligaste på länge!

Kategori: Vardagligt

Nya skor!

Kategori: Kläder & hår.

De har så sjukt snygga skor i Tyskland! Det är tyvärr lte dåligt med min storlek, men så är det att ha stora fötter! Haha.
Jag tror att jag ska köpa ett till par skor imorgon.


I tyskland!

Kategori: Vardagligt

Efter en lång resdag så är jag i Tyskland nu. Det känns väldigt mycket bättre än i sjuan den här gången, det beror säkert på att jag har varit här en gång förut, känner dem lite halvt och är äldre.
Jag har bara hunnit äta än, och det blir nog så att vi sitter vid en dator resten av kvällen. Det verkar vara det enda hon gör nu för tiden.. Jag ska försöka få dem att gå med på att jag tar en snabb promenad själv nu snart. Jag skulle behöva vara för mig själv en stund  och ringa mamma och grina litegrann. Haha! Det är inte superenkelt det här ändå. Jag skulle vilja ringa en till person för ''stöd'' också, men jag vet inte om det går så bra. Äh, jag ringer mamma hur som helst.

Jag glömde bort att skriva, haha. Så här ligger det till nu iallafall: Jag fick inte gå ut och gå själv. Mamma ringer vid halv tio, och innan det ska jag göra mig klar för att sova. Jag är väldans trött efter resandet idag.
Imorgon ska vi med tyskarna till skolan. Det blir nog kul!
Godnatt!

L.

50-talskväll i radio guld.

Kategori: Vardagligt

Ååh, imorgon åker jag till Tyskland! :D Det ska bli så väldans kul! Jag kommer fortfarande att blogga. Kul va?
Väskan är nästan helt klarpackad, presenterna till familjen är inslagna och jag är hur jävla taggad (Jag hatar det ordet, men just nu så hittar jag inget ord som passar) som helst!

Jag missade bussen hem från skolan idag. Som tur är så jobbar mormor på dagiset mittemot, så jag åkte med henne hem en halvtimme senare. Det var nog ganska tur att jag missade bussen ändå, för annars hade jag inte fått äta tacos! Jag är alldeles tokig i tacos.
Ni sitter jag och lyssnar på 50-talskväll i radio guld och ska alldeles strax göra en kopp te och titta på TV med mormor och morfar. Jag sover där inatt, så skjutsar mormor hem mig vid 6-halv 7 imorgon.
Åh, nu spelas världens underbaraste låt på radio guld.
Tåget går vid 09, så jag hinner nog med en sväng på verkstan också. Jag kommer ju inte kunna vara där på en hel vecka, buhu:(
Nu måste jag gå och ringa Filicia. Hej, önska mig lycka till inför imorgon!

Jag kommer att sakna min darling!<3


Så här trivs jag som bäst.

Kategori: Kläder & hår.

Kanske bor det en liten rocker inuti mig ändå? Den kommer då fram ibland iallafall, och då trivs jag som bäst;)



Okej, det syns väl inte så bra på bilderna..

Kärlek till Mötley Crüe!

Kategori: Film & Musik

Mötley Crüe är ett av de absolut bästa banden genom tiderna, jag skulle nästan kunna vara förälskad i dem!

Så här har jag sett ut de senaste dagarna.

Kategori: Dagens


Slarvigt lockat hår (som såg bättre ut innan jag knäppte bilden på kvällen), svart tröja/tunika med puffärm, silvriga ploppörhängen som matchar till skärpet och..

..Det här skärpet till. Och klackskor då förståss.



Här får ni en röd bild också. De andra såg inte normala ut, haha.

AC/DC tröja, jeans, klackskor och naturligt sotade ögon (Ja, men det syns inte på bilderna).


Håret uppsatt på ena sidan med en hårslinga som hänger ner, lätt touperat och mina naturliga lockar. Håret var gjort på bara ett par minuter. Det blev ingen makeup. Förresten så hade jag andra örhängen än ''ploppar'', Filicia tyckte att det var bra gjort av mig, smyckesnörd som hon är;) 




Svar på kommentar!

Kategori: Vardagligt


Kommentar: Heej, jag fattar inte riktigt. Är du 14 och går i nian? va ska du gå på gymnasiet?

Svar: Hej! Nej, jag är 13 och går i nian, jag blir 14 i december. Jag är alltså nästan två år yngre än många av mina vänner och klasskompisar. Jag började skolan ett år för tidigt, plus att jag fyller år så sent på året.
Jag siktar på att gå musikallinjen på Kulturama i Stockholm:)

Hej jag heter Elise och är gravid, typ..

Kategori: Vardagligt

Fyfan vad läskiga de här bilderna ser ut! Jag är branog glad att det inte är påriktigt om jag ska vara helt ärlig.




Haha, jag hoppas att alla förstår att det här inte var något seriöst inlägg.

Bubbelgumsrosa.

Kategori: Vardagligt

Hej!
Jag sitter och äter kladdkakssmet och funderar på vilken färg jag ska måla min naglar med. Det lutar mest åt bubbelgumsrosaaktigt-hållet. Jag har inte haft rosa naglar sedan jag var riktigt liten.
Efter skolan idag så åkte jag en sväng till vekstan och sedan till Filicia. Hon är sjuk stackarn, hoppas att hon inte hann smitta mig! Jag åker ju till Tyskland på tisdag. Shit, det är inte många dagar kvar nu! Jag måste snart börja packa och greja.
Ikväll ska jag troligen gå ut på byn för att umgås med folk. Men först ska jag läsa litegrann ur SOLO som jag hittade i brevlådan idag!

Funderingar.

Kategori: Vardagligt

Igår räknade jag ut att jag fyller 14 om en månad och nio dagar. Det är faktiskt det första året som jag har känt att jag fortfarande är lika ung och liten ändå. Alla andra år har jag känt mig ganska stor för ''herregud, jag blir ju 13!!''. Men nu vill jag bara blir 16, fort som fasen. Varför just 16? Jo, för att 15 känns också litet. Dessutom är det bara två år kvar till 18 då.
Jag undrar hur det blir i gymnasiet? Kommer de att liksom stöta ut mig bara eftersom jag är 14? Resten är ju ungefär 16. Jag tror faktiskt att det blir bra ändå, det har ju gått bra hittills. Dessutom känner jag mig inte en dag yngre än de i nian, bara när jag verkligen tänker på det.

Godmorgon godmorgon!

Kategori: Vardagligt

Jag lyckades bli klar på 40 min. idag. Själv har jag inte den blekaste aning om hur det gick till när det vanligtvis brukar ta 2½ timme på morgonen. Skönt är det iallafall, nu hinner jag äta frukost i lugn och ro och ta tidiga bussen till skolan. Jag kanske hinner med en sväng på verkstan också? Det skulle inte vara helt fel.

Jag kan förresten inte bestämma mig om jag ska sminka mig idag eller inte. Just nu har jag bara en lätt bas med en fin lätt rödrostig rouge, och det passar bra till de kläder och den frisyr jag har idag. Men, jag skulle vlilja sminka mig mer bara för att det är kul. Jag tror faktiskt att jag skiter i det istället.
Nu är klockan 06-30, och det känns som att jag borde skynda mig. Haha.

Älskade Jerry Lee<3

Pyssla med make-up eller gå en promenad?

Kategori: Vardagligt

Tyskaprovet gick bra!
Jag förstår inte hur jag klarar mig och får minst VG när jag bara läser igenom allt som ska läsas på några gånger kvällen innan.
Jag har precis tagit en dusch, och funderar på att gå en kort promenad. Jag är faktiskt mer sugen på att leka lite med smink. Det var väldans längesedan jag visade någon make-up jag gjort. Det beror på att jag har en kamera som är helt värdelös på att få med färger och helt enkelt hela make-upen.
Just ja, jag har tvättat alla mina sminkpenslar, borstar, produkter och förvaringar idag. Det är en sak som är otroligt viktig.

Nej, jag ska ta och pyssla med lite smink nu. Hej!

Eftersom jag inte har någon bild som är relaterad till inlägget så får det bli en bild på mig och min kära bror Elvis från i våras.  


Hoppet om att få bli din börjar komma tillbaka igen. Bara någon säger ditt namn får jag fjärilar i magen

Mysigt väder!

Kategori: Vardagligt

Det regnar ute! Hur mysigt som helst. Bara det kunde börja spöregna någon gång så hade jag tillochmed förlåtit kylan.
Jag har precis kommit hem från en snabb sväng till stan med Josefine. Jag köpte inget, men det var roligt ändå. Jag måste köpa lite varmare höst-och vinterkläder, men jag hittar inget jag vill ha. Det kanske kommer in mer roligt lite längre in på hösten.
Innan jag åker på dansen ikväll så måste jag plugga som ett as. Usch vad tråkigt. Varm choklad med glass till det så blir det nog lite bättre iallafall!
Jag måste sätta igång nu. Hej!

Börja jobba? Ja, mer än gärna!

Kategori: Vardagligt

Tyskaprovet är imorgon, och det har jag inte tränat tillräckligt till. 4 SO-arbeten ska vara klara tills på torsdag. Jag verkligen hatarhatarhatar skolan. Det enda som är bra med skolan är att träffa folk.
När jag tittade på schemat imorse tittade jag på fredagens lektioner. Och det är onsdag idag! Då blir man ju lagom peppad till att gå resten av veckan..

Trött tjej.

Kategori: Vardagligt

Hej!
Jag och Elvis är ensamma hemma idag. Jag skulle helst vilja gå ut och gå och sedan sova, men det går inte när Elvis är hemma. Mamma kommer hem vid niotiden så då tänker jag sova.
Vi hade håltimme de två första lektionerna idag. Bra att man får reda på det när man redan åkt dit så man inte behöver vara hemma och sova lite längre.  Ååh.. Så typiskt Backens.
Det går inte så bra att blogga idag känner jag. Istället ska jag ska blöta håret, fläta det (Vi får se hur resultatet av det blir), värma några baguetter i ugnen, fika, gå ut och gå och sedan sova.
Just ja fan, jag måste plugga tyska och göra SO'n också..
Hej!

Wade In The Water.

Kategori: Film & Musik

Här får ni en skön cover!


I hope you'll never disapear my dear.

Kategori: Vardagligt

Höhöh, jag lyckades få till ett litet rim i rubriken också märkte jag.
Jag tänkte länka till Filicias blogg lite snabbt. Hon har nämligen bytt till blogg.se, och har änligen börjat uppdatera;)

HÄR har ni bloggen.

Här är jag och mongo i somras. Puss pussgurka!

Jag älskar den!

Kategori: Vardagligt



Britney Spears-Midnight fantasy

I wonder if I ever cross your mind. For me it happens all the time.

Kategori: Vardagligt

Jag är på verkstan. Igen. Haha, undra hur många gånger jag har skrivit att jag är på verkstan här i bloggen?
Vi hade orientering på idrotten idag. Jag var inte med eftersom jag är påväg att bli förkyld och ska till Tyskland snart. Det blir bara värre med förkylningen om jag är ute i det här vädret. Det är nästan storm ju! Jag höll på att flyga omkull när jag gick in till skolan från idrottssalen idag. Haha! SÅ istället för att vara med på orienteringen jobbade på med SO och lite matte istället. Efter det hade vi tjejcirkel. Vi kollade på en kort film, drack te och pratade. På SO'n svarade vi på en massa frågor från LUPP (någon sorts ungdomsföreningsgrej) och fikade. Skön dag!
Jag ska nog gå upp till ungdomsgården för att umgås med Arvid, Patrik, Felix och kanske någon mer idag. Jag tänker inte vara ute iallafall, det är så kallt! Snart börjar det väl snöa också.. Det kan bli min födelsedag och julafton, sen kan det bli vår. Tänk att få springa runt barbent i fina klänningar och kjolar igen!

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och prata med de andra. Hej!

Det blir nog som jag (och många andra) vill ändå!

Kategori: Vardagligt

Hej! Jag har precis kommit hem från skolan. Eller hem har jag väl inte kommit, till verkstan rättare sagt. Jag har varit där varje dag både förra veckan och den här veckan. Behöver jag nämna att jag verkligen älskar att vara här? Jag tror att ni förstår det ändå. Det är så sjukt roligt folk här! Det är bara morfar och Lennie här idag. Tobbe åkte hem för ett tag sedan, och pappa och Micke sitter på flygplatsen och väntar på flyget till Lahtis i Finland (om det låg där?). De ska dit för att jobba. Jag tror att de har återförsäljare där. Det har de lite överallt i världen.
Jag tror att Patrik kommer och hämtar mig senare idag, så åker vi till Ström sen. Jag blir nog bara där ett tag, jag måste hem och skriva praorapporten sen. Dessutom plugga engelska, tyska, matte och göra hemprovet i SO. Usch. Jag måste försöka sköta skolan nu om jag ska komma in på det gymnasiet jag vill gå på. Jag tror att det är rätt höga intagningspoäng där.

Jag vet inte vad jag ska skriva för namn på min skoltröja heller! Jag tänker inte skriva Elise, det ska vara något roligt. Problemet är att jag inte har något smeknamn. Pappa tyckte att jag skulle skriva ''tillhör pappa'' eller ''Morums Industri Power''. Haha!
Vi röstade på hur skoltröjorna ska se ut häromdagen. De blev de fulaste och tråkigaste tröjorna i Backens historia! Gråa tröjor med blå text. Det ska vara svarta tröjor med vit text! Det är så nästan alla skoltröjor ser ut. Dessutom ska vi ha en skittråkigt tryck med en stjärna som det står 9a i, och backens 08-11. Det ser precis ut som en tröja som min bror Elvis som är 8 år har. Men, det blir omröstning!:D Det var många som kom fram till mig (eftersom det är jag som har hand om allt) och sa att de hade valt de tröjorna bara för att de andra hade övertalat dem och ville byta till svarta och vita tröjor med ett annat tryck! Hur bra som helst! Jag har redan fått in namn på de som vill byta så det räcker till att de svartvita rösterna blir fler än de gråblåa, dessutom är det fler som jag inte har pratat med än som också röstar på svarta och vita tröjor med annat tryck.
Nog om det, nu ska jag ta en kopp kaffe!

If I stumble, catch my fall.

Kategori: Vardagligt

Pappa gjorde precis milkshake som vi alla dricker av just nu. Alla förutom Elvis som sover då. Det var nästan för längesedan jag drack milkshake nu, när jag var liten drack vi det nästan varje helg. Varken jag eller Viktor var ute på helgerna då, utan var bara hemma och kollade på gladiatorerna och åt chips. Mysiga tider! Jag måste nästan ha haft världens bästa barndom.
Det var buggkurs som på alla andra söndagar ikväll. Mamma och pappa leder kursen, och jag och Viktor är oftast med som hjälpdansare. Idag behövdes dock inga tjejer, så jag var hos Farmor och spelade kortspelet femhundra med henne och Elvis istället.
Resten av kvällen måste jag tyvärr ägna till att göra klart NO arbetet.

Jag tycker faktiskt att den här bilden ser sjukt äcklig ut. Ändå tycker jag om den på något sätt. Men ändå inte.


Jag måste tipsa om en härlig låt också, Catch My Fall av Billy Idol.

Så här ser jag ut idag.

Kategori: Dagens

Ett lite halvtråkigt söndagsutseende helt enket:)

Tyvärr kommer inte färgerna i min makeup fram så bra, men det är en jättefin varm mörkröd/brunaktig färg med mörkbrun i globlinjen och vid fransraden.



Och så här ser jag ut i håret. En enkel snabb uppsättning.


Hittade några två-tre år gamla bilder.

Kategori: Vardagligt





Haha, jag kommer ihåg vad otroligt stolt jag var över dem.

Föryld igen.

Kategori: Vardagligt

Nej vet ni, nu går jag och lägger mig. Jag är riktigt trött, och det är inte undra på när jag har både skola och förkylning att ta hand om. Och ja, jag är sjuk igen. Jag blev frisk i ungefär två veckor och gick nu bara för någon dag sedan tillbaka till att vara sjuk.
Om jag känner mig själv rätt så blir det några avsnitt av 90210(<3) innan jag somnar. Världens bästa tjejserie!

Godnatt!

Jag hittade en bild sedan två-tre år tillbaka. Jag saknar mitt hår!

Another one bites the dust.

Kategori: Vardagligt

Det var den sista låten jag hörde på verkstan, så det får bli dagens rubrik.

Skolan, verkstan och hem. Ungefär så har min dag sett ut än så länge. Ska äta nu, och sen blir det troligen en promenad med Filicia. Jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, förhoppningsvis blir det fest någonstans. Det skulle vara kul att vara i Ström. I Gnarp behöver jag inte ens fundera på att vara, det är lan där hela helgen. Värdelöst! Det är säkert kul att vara med folk, men hur kul är det när alla lanar?
Jag provade förresten att köra på mittbena idag, med luggen uppsatt på sidorna. Pappa tyckte att det var fint iallafall.

Så lättkörd att även Er fru kan köra den.

Kategori: Vardagligt

Morgonmänniska? Knappast.

Kategori: Vardagligt

Idag är den enda dagen på hela veckan som jag inte har råkat sovit över till kvart-tio i åtta på morgonen (Bussen kommer 08). I morse sov jag till sju, vilket är en timme senare än när jag egentligen ska kliva upp. Sen ska jag duscha och blåsa håret, och får bara ungefär en kvart-tjugo minuter på mig att sminka mig och fixa håret, vilket resulterar till en skoldag då jag går och stör mig på mitt hår och smink hela dagen. Konstigt nog tar det minst en kvart för mig att blåsa håret, fastän jag inte har speciellt mycket hår.

Jag åker till verkstan efter skolan idag. Som vanligt. Jag verkligen älskar att vara där! Folk frågar ofta vad jag gör där. Jag dricker kaffe och pratar med de som jobbar där. Det är bara roligt folk där som har en massa tok för sig hela dagarna! De är riktigt roliga. Det är pappa som äger det, sen är det 4 till som arbetar där. Det är bara folk jag känner från förr. Sen blir det inte värre av att en riktigt snygg kille är där, man nästan dör när man ser honom!
Efter det åker jag nog till Ström. Eller så stannar jag kvar i Stocka, det beror på vart resten är.
Nu måste jag börja jobba på med NO-arbetet, lektionen har börjat nu.

Kylan väntar utanför dörren.

Kategori: Kläder & hår.

Haha, jag måste nästan få pris i kategorin Sämst rubriker.

Jag måste köpa en lite varmare jacka nu. Usch. Förra året hade jag skinnjacka hela vintern.

Den här tycker jag är ganska fin. Den är från H&M. 


Har någon tips på en fin jacka får ni gärna säga till!
Nu ska jag kolla på Karlsson på taket. Den bästa film som finns!

Krångel och varm choklad.

Kategori: Vardagligt

Jag kom hem från dansen för en stund sedan. Det var kul där! Vanligtvis brukar jag ha riktigt lätt för att lära mig olika stegkombinationer osv. men inte den här gången. Det gick lite segt, och det krånglade ibland. Konstigt!

Jag kokade precis varm choklad. Alltid lika gott! Jag tror att jag ska göra en macka när jag ändå fikar.
Efter det ska jag gå isäng, jag ska upp tidigt imorgon. Som vanligt..  Jag kommer inte att blogga mer ikväll, så då passar jag på att säga godnatt när jag ändå håller på!

I'm in a hurry, 'cause they're waiting down in hell.

Jazzdans.

Kategori: Vardagligt

Jag har nog gjort ganska mycket idag tror jag. Först var det skola som vanligt, och sedan åkte jag direkt till verkstan. Efter det åkte jag en sväng till Ström, och sen till Filicia. Om ungefär tio minuter ska jag åka till Gnarp för att dansa. Det är inte bugg idag, det är något som heter jazzdans. Det är inte jazz, utan mer som showdans eller vad man ska säga. Det hette det när jag gick i Hudik för flera år sedan iallafall. Jag måste nog skynda mig nu.
Hej!

-

Kategori: Vardagligt


Jag är nog både arg, sårad och ledsen.
Jag vet inte riktigt vad jag känner, men du känner ingenting.


Jag försvann ett tag på vägen, men jag saknade dina sinnen.

Kategori: Vardagligt

Kanelbullens dag!

Kategori: Vardagligt

Dags för att blogga! en tråkigt NO-lektion är ett perfekt tillfälle. Jag ska skriva om sjukdomar som har med glattmuskulatur att göra. Jaha, och vad är det? Jag vet inte ens vad glattmuskulatur är. ''Tänk på gymnasiet'' hör jag ofta, men jag orkar faktiskt inte bry mig. Det fixar sig ändå, så det spelar ingen roll om jag slösar bort någon lektion.

I lördags hade vi sista spelningen med bandet. Vi ska ta en paus, mer om det senare.
Det var en rolig dag-natt. Vi var borta i Hassela på surströmmingsfest. Lyckligtvis hade det mesta av lukten försvunnit när vi började spela.
Igår var jag ute på Ström och Stocka med roligt folk, sen åkte jag till mormor och sov där. Det är så lugnt och skönt där! Sen blir det inte värre med en morfar med bra humor heller!

Idag när jag kommer hem hoppar jag av bussen vid verkstan. Troligtvis åker jag med Lennie till Ström där jag ska träffa Patrik, Arvid och kanske Kenny och Simon.

Nu ska jag gå på lunch. Jag hörde att det var kanelbullens dag idag, så då får vi bulle!


En gammal bild jag hittade i arkivet. Jag tycker att den här makeupen är snygg faktiskt!

Snabb uppdatering.

Kategori: Vardagligt

Kanske borde jag blogga, men jag orkar inte just nu. Jag har noll inspiration.

Jag börar bli nervös nu.. Har du ändrat dig?



en gammal arkivbild.